Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22621
Назва: | Шляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїну |
Автори: | Шинкарик, Марія Миколаївна Кравець, Олег Ігорович Четверікова, Світлана Олександрівна |
Приналежність: | ТНТУ Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя ПрАТ «Тернопільський молокозавод» |
Бібліографічний опис: | Шинкарик М.М. Шляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїну / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, С.О Четверікова, С.М. Венгринович // VІ Всеукраїнська науково-практична конференція “Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК", 23-24 лист. 2017р.: матеріали – К.: – 2017. |
Конференція/захід: | VІ Всеукраїнська науково-практична конференція “Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК" |
Дата публікації: | лис-2017 |
Дата внесення: | 12-гру-2017 |
Видавництво: | НУХТ |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Київ |
Теми: | зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїну казеїн сушіння |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 107-108 |
Початкова сторінка: | 107 |
Кінцева сторінка: | 108 |
Короткий огляд (реферат): | Пропонується герметизувати з'єднання шнекового преса з завантажувальним механізмом сушарки і направляти частину відпрацьованого теплоносія в завантажувальний механізм. На виході із преса пори будуть заповняться теплим повітрям. За рахунок цього зерна казеїну нагріватимуться як із зовні так і зсередини, що інтенсифікує процес сушіння казеїну і зменшує енергоємність процесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22621 |
Перелік літератури: | 1. Шинкарик М.М. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – №1(15). – С.476-484. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
107-108.pdf | 195,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
107-108.djvu | 28,41 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
107-108__COVER.png | 396,94 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора