Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування 343

Всього відвідувань на місяць

грудня 2024 січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025
Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування 0 0 7 1 1 3 6

Звантажень файлу

Переглядів
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197.pdf 129
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197.djvu 22
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197__COVER.jpg 15

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 143
China 41
Germany 35
Netherlands 35
Ireland 29
Україна 19
Belgium 16
Vietnam 5
Canada 4
Australia 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Dublin 28
Louisville 10
Mountain View 10
Kiev 8
Nanjing 6
Hanoi 5
Menlo Park 5
Dearborn 3
Hefei 3