Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування 380

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування 7 1 1 3 14 1 28

Звантажень файлу

Переглядів
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197.pdf 132
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197.djvu 23
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197__COVER.jpg 16

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 174
China 44
Netherlands 36
Germany 35
Ireland 29
Україна 19
Belgium 16
Japan 5
Vietnam 5
Canada 4

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
San Mateo 29
Dublin 28
Louisville 10
Mountain View 10
Kiev 8
Nanjing 6
Hanoi 5
Menlo Park 5
Beijing 4