閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування | 380 |
月別閲覧数
2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування | 7 | 1 | 1 | 3 | 14 | 1 | 28 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197.pdf | 132 |
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197.djvu | 23 |
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197__COVER.jpg | 16 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 174 |
中華人民共和国 | 44 |
オランダ | 36 |
ドイツ | 35 |
アイルランド | 29 |
ウクライナ | 19 |
ベルギー | 16 |
日本 | 5 |
ベトナム | 5 |
カナダ | 4 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Ramon | 55 |
San Mateo | 29 |
Dublin | 28 |
Louisville | 10 |
Mountain View | 10 |
Kiev | 8 |
Nanjing | 6 |
Hanoi | 5 |
Menlo Park | 5 |
Beijing | 4 |