閲覧統計

総閲覧数

件数
Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування 343

月別閲覧数

12月 2024 1月 2025 2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025
Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожування 0 0 7 1 1 3 6

ファイルダウンロード数

件数
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197.pdf 129
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197.djvu 22
NKTNTU_2017_Kramarenko_D_P-Prospects_for_the_use_197__COVER.jpg 15

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 143
中華人民共和国 41
ドイツ 35
オランダ 35
アイルランド 29
ウクライナ 19
ベルギー 16
ベトナム 5
カナダ 4
オーストラリア 3

都市別閲覧数

件数
San Ramon 55
Dublin 28
Louisville 10
Mountain View 10
Kiev 8
Nanjing 6
Hanoi 5
Menlo Park 5
Dearborn 3
Hefei 3