Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22132

Název: Отримання біомаси кормової водорості Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. для потреб аквакультури
Další názvy: Obtaining of a biomass Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. for aquaculture needs
Autoři: Чебан, Лариса
Чміль, Андрій
Марченко, Михайло
Cheban, Larysa
Chmil, Andrii
Marchenko, Mykhailo
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Чебан Л. Отримання біомаси кормової водорості Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. для потреб аквакультури / Лариса Чебан, Андрій Чміль, Михайло Марченко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 145–146. — (Харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Cheban L., Chmil A., Marchenko M. (2017) Otrymannia biomasy kormovoi vodorosti Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. dlia potreb akvakultury [Obtaining of a biomass Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. for aquaculture needs]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 145-146 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Datum vydání: 11-říj-2017
Date of entry: 28-říj-2017
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 582.263
Number of pages: 2
Page range: 145-146
Start page: 145
End page: 146
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22132
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.