Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22104

Tytuł: Вплив конструкції валка на закономірності процесу деформації
Inne tytuły: The influense of roll construction on the regularity of the deformation process
Authors: Деркач, А. В.
Стадник, І. Я.
Лісовська, Т. О.
Derkach, A. V.
Stadnik, I. Y.
Lisovska, T. O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Деркач А. В. Вплив конструкції валка на закономірності процесу деформації / А. В. Деркач, І. Я. Стадник, Т. О. Лісовська // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 103. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Derkach A. V., Stadnik I. Y., Lisovska T. O. (2017) Vplyv konstruktsii valka na zakonomirnosti protsesu deformatsii [The influense of roll construction on the regularity of the deformation process]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 103 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.653.1
Strony: 1
Zakres stron: 103
Główna strona: 103
Strona końcowa: 103
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22104
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi