Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22087
Tytuł: | Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrances |
Authors: | Zolotukhina, Inna |
Affiliation: | Kharkiv State University of Food and Trade, Ukraine |
Bibliographic description (Ukraine): | Zolotukhina I. Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrances / Inna Zolotukhina // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 82. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Zolotukhina I. (2017) Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrances. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 82 [in English]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 001.89.003.12 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 82 |
Główna strona: | 82 |
Strona końcowa: | 82 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22087 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Zolotukhina_I-Optimization_of_the_process_82.pdf | 278,15 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Zolotukhina_I-Optimization_of_the_process_82.djvu | 16,98 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Zolotukhina_I-Optimization_of_the_process_82__COVER.jpg | 223,51 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi