このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22087

完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorZolotukhina, Inna
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:33Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:33Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationZolotukhina I. Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrances / Inna Zolotukhina // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 82. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22087-
dc.format.extent82
dc.language.isoen
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleOptimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrances
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc001.89.003.12
dc.identifier.citationenZolotukhina I. (2017) Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrances. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 82 [in English].
dc.contributor.affiliationKharkiv State University of Food and Trade, Ukraine
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage82
dc.citation.epage82
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
出現コレクション:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。