Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22076
 
| Title: | Формирование молочного рынка Республики Беларусь | 
| Other Titles: | Formation of the milk market of the Republic of Belarus | 
| Authors: | Labkov, Sergey Лабков, Сергей | 
| Affiliation: | Могилевский Государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Лабков С. Формирование молочного рынка Республики Беларусь / Сергей Лабков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 67–68. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Labkov S. (2017) Formirovanie molochnoho rynka Respubliki Belarus [Formation of the milk market of the Republic of Belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 67-68 [in Russian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Issue Date: | 11-okt-2017 | 
| Date of entry: | 28-okt-2017 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| UDC: | 358.1 | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 67-68 | 
| Start page: | 67 | 
| End page: | 68 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22076 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Labkov_S-Formation_of_the_milk_market_67-68.pdf | 474,55 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Labkov_S-Formation_of_the_milk_market_67-68.djvu | 25,89 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Labkov_S-Formation_of_the_milk_market_67-68__COVER.jpg | 155,71 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás | 
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
