Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22076
| Teitl: | Формирование молочного рынка Республики Беларусь |
| Teitlau Eraill: | Formation of the milk market of the Republic of Belarus |
| Awduron: | Labkov, Sergey Лабков, Сергей |
| Affiliation: | Могилевский Государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
| Bibliographic description (Ukraine): | Лабков С. Формирование молочного рынка Республики Беларусь / Сергей Лабков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 67–68. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Labkov S. (2017) Formirovanie molochnoho rynka Respubliki Belarus [Formation of the milk market of the Republic of Belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 67-68 [in Russian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Dyddiad Cyhoeddi: | 11-Oct-2017 |
| Date of entry: | 28-Oct-2017 |
| Cyhoeddwr: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 358.1 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 67-68 |
| Start page: | 67 |
| End page: | 68 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22076 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Ymddengys yng Nghasgliadau: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
| Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Labkov_S-Formation_of_the_milk_market_67-68.pdf | 474,55 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
| SPHNP_2017_Labkov_S-Formation_of_the_milk_market_67-68.djvu | 25,89 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
| SPHNP_2017_Labkov_S-Formation_of_the_milk_market_67-68__COVER.jpg | 155,71 kB | JPEG | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.