Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22067
| Tytuł: | Зміст |
| Inne tytuły: | Content |
| Bibliographic description (Ukraine): | Зміст // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 5–10. |
| Bibliographic description (International): | Zmist [Content]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 5-10 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data wydania: | 11-paź-2017 |
| Date of entry: | 28-paź-2017 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| Strony: | 6 |
| Zakres stron: | 5-10 |
| Główna strona: | 5 |
| Strona końcowa: | 10 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22067 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Content_5-10.pdf | 2,18 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPHNP_2017_Content_5-10.djvu | 86,31 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPHNP_2017_Content_5-10__COVER.jpg | 143,69 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi