Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22067

タイトル: Зміст
その他のタイトル: Content
Bibliographic description (Ukraine): Зміст // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 5–10.
Bibliographic description (International): Zmist [Content]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 5-10 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
発行日: 11-10月-2017
Date of entry: 28-10月-2017
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
Number of pages: 6
Page range: 5-10
Start page: 5
End page: 10
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22067
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
SPHNP_2017_Content_5-10.pdf2,18 MBAdobe PDF見る/開く
SPHNP_2017_Content_5-10.djvu86,31 kBDjVu見る/開く
SPHNP_2017_Content_5-10__COVER.jpg143,69 kBJPEG見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。