Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22060
| Title: | Оцінка якості меду різного ботанічного походження |
| Other Titles: | Assessing the quality of honey of different botanical origin |
| Authors: | Салєба, Л. В. Кудельська, А. В. Saleba, L. Kudelskaya, A. |
| Affiliation: | Херсонський національний технічний університет, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Салєба Л. В. Оцінка якості меду різного ботанічного походження / Л. В. Салєба, А. В. Кудельська // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 38–39. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Saleba L., Kudelskaya A. (2017) Otsinka yakosti medu riznoho botanichnoho pokhodzhennia [Assessing the quality of honey of different botanical origin]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 38-39 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Issue Date: | 11-十月-2017 |
| Date of entry: | 28-十月-2017 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 638.162 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 38-39 |
| Start page: | 38 |
| End page: | 39 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22060 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| References (Ukraine): | 1. Мед натуральний. Технічні вимоги : ДСТУ 4497:2005. – [Чинний від 28-01-2005]. – К. : Держспоживстандарт України, 2007. – 21 с. – (Національні стандарти України). |
| References (International): | 1. Med naturalnyi. Tekhnichni vymohy : DSTU 4497:2005, [Chynnyi vid 28-01-2005], K. : Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2007, 21 p, (Natsionalni standarty Ukrainy). |
| Content type: | Conference Abstract |
| �蝷箔����: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Saleba_L-Assessing_the_quality_of_honey_38-39.pdf | 430,63 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| SPHNP_2017_Saleba_L-Assessing_the_quality_of_honey_38-39.djvu | 29,56 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| SPHNP_2017_Saleba_L-Assessing_the_quality_of_honey_38-39__COVER.jpg | 185 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.