Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22060

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorСалєба, Л. В.
dc.contributor.authorКудельська, А. В.
dc.contributor.authorSaleba, L.
dc.contributor.authorKudelskaya, A.
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:26Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:26Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationСалєба Л. В. Оцінка якості меду різного ботанічного походження / Л. В. Салєба, А. В. Кудельська // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 38–39. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22060-
dc.format.extent38-39
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleОцінка якості меду різного ботанічного походження
dc.title.alternativeAssessing the quality of honey of different botanical origin
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc638.162
dc.relation.references1. Мед натуральний. Технічні вимоги : ДСТУ 4497:2005. – [Чинний від 28-01-2005]. – К. : Держспоживстандарт України, 2007. – 21 с. – (Національні стандарти України).
dc.relation.referencesen1. Med naturalnyi. Tekhnichni vymohy : DSTU 4497:2005, [Chynnyi vid 28-01-2005], K. : Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2007, 21 p, (Natsionalni standarty Ukrainy).
dc.identifier.citationenSaleba L., Kudelskaya A. (2017) Otsinka yakosti medu riznoho botanichnoho pokhodzhennia [Assessing the quality of honey of different botanical origin]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 38-39 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationХерсонський національний технічний університет, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage38
dc.citation.epage39
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ebben a gyűjteményben:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!