Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22060
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Салєба, Л. В. | |
dc.contributor.author | Кудельська, А. В. | |
dc.contributor.author | Saleba, L. | |
dc.contributor.author | Kudelskaya, A. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:26Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:26Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Салєба Л. В. Оцінка якості меду різного ботанічного походження / Л. В. Салєба, А. В. Кудельська // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 38–39. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22060 | - |
dc.format.extent | 38-39 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Оцінка якості меду різного ботанічного походження | |
dc.title.alternative | Assessing the quality of honey of different botanical origin | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 638.162 | |
dc.relation.references | 1. Мед натуральний. Технічні вимоги : ДСТУ 4497:2005. – [Чинний від 28-01-2005]. – К. : Держспоживстандарт України, 2007. – 21 с. – (Національні стандарти України). | |
dc.relation.referencesen | 1. Med naturalnyi. Tekhnichni vymohy : DSTU 4497:2005, [Chynnyi vid 28-01-2005], K. : Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2007, 21 p, (Natsionalni standarty Ukrainy). | |
dc.identifier.citationen | Saleba L., Kudelskaya A. (2017) Otsinka yakosti medu riznoho botanichnoho pokhodzhennia [Assessing the quality of honey of different botanical origin]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 38-39 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Херсонський національний технічний університет, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 38 | |
dc.citation.epage | 39 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Saleba_L-Assessing_the_quality_of_honey_38-39.pdf | 430,63 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
SPHNP_2017_Saleba_L-Assessing_the_quality_of_honey_38-39.djvu | 29,56 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
SPHNP_2017_Saleba_L-Assessing_the_quality_of_honey_38-39__COVER.jpg | 185 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!