Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22052

Tytuł: Моніторинг антибіотикорезистентних S.aureus в молоці корів із ферм Сумської та Харківської областей
Inne tytuły: Monitoring of antiioticresistance among S.aureus isolated from cows milk of sumy and kharkiv regions
Authors: Лоцкін, Ігор
Касянчук, Вікторія
Бергілевич, Олександра
Lotskin, Ihor
Kasianchuk, Viktoria
Berhilevych, Oleksandra
Akcesoria: Сумський національний аграрний університет, Україна
Сумський державний університет, Україна
Sumy national agrarian university, Ukraine
Sumy state university, Ukraine
Cytat: Лоцкін І. Моніторинг антибіотикорезистентних S.aureus в молоці корів із ферм Сумської та Харківської областей / Ігор Лоцкін, Вікторія Касянчук, Олександра Бергілевич // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 27–28. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description: Lotskin I., Kasianchuk V., Berhilevych O. (2017) Monitorynh antybiotykorezystentnykh S.aureus v molotsi koriv iz ferm Sumskoi ta Kharkivskoi oblastei [Monitoring of antiioticresistance among S.aureus isolated from cows milk of sumy and kharkiv regions]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 27-28 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 579.62
579.63
Strony: 2
Zakres stron: 27-28
Główna strona: 27
Strona końcowa: 28
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22052
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi