Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22050
Titolo: | Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene |
Titoli alternativi: | Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 4метоксі-3,5-диметиланіліну у вигляді триазену |
Autori: | Мага, Іван Maga, Ivan |
Affiliation: | Закарпатська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Maga I. Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene / Ivan Maga // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 25. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Maga I. (2017) Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 25 [in English]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data: | 11-ott-2017 |
Date of entry: | 28-ott-2017 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 543.06 543.89 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 25 |
Start page: | 25 |
End page: | 25 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22050 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_25.pdf | 277,29 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
SPHNP_2017_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_25.djvu | 16,86 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
SPHNP_2017_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_25__COVER.jpg | 154,33 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.