このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22050
Tytuł: | Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene |
Inne tytuły: | Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 4метоксі-3,5-диметиланіліну у вигляді триазену |
Authors: | Мага, Іван Maga, Ivan |
Affiliation: | Закарпатська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Maga I. Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene / Ivan Maga // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 25. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Maga I. (2017) Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 25 [in English]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 543.06 543.89 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 25 |
Główna strona: | 25 |
Strona końcowa: | 25 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22050 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_25.pdf | 277,29 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_25.djvu | 16,86 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_25__COVER.jpg | 154,33 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi