このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22050

Tytuł: Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene
Inne tytuły: Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 4метоксі-3,5-диметиланіліну у вигляді триазену
Authors: Мага, Іван
Maga, Ivan
Affiliation: Закарпатська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Maga I. Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene / Ivan Maga // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 25. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Maga I. (2017) Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 25 [in English].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 543.06
543.89
Strony: 1
Zakres stron: 25
Główna strona: 25
Strona końcowa: 25
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22050
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi