Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22050
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мага, Іван | |
dc.contributor.author | Maga, Ivan | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:23Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:23Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Maga I. Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene / Ivan Maga // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 25. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22050 | - |
dc.format.extent | 25 | |
dc.language.iso | en | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene | |
dc.title.alternative | Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 4метоксі-3,5-диметиланіліну у вигляді триазену | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 543.06 | |
dc.subject.udc | 543.89 | |
dc.identifier.citationen | Maga I. (2017) Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 25 [in English]. | |
dc.contributor.affiliation | Закарпатська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 25 | |
dc.citation.epage | 25 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_25.pdf | 277,29 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPHNP_2017_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_25.djvu | 16,86 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPHNP_2017_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_25__COVER.jpg | 154,33 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.