Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22050

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorМага, Іван
dc.contributor.authorMaga, Ivan
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:23Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:23Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationMaga I. Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene / Ivan Maga // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 25. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22050-
dc.format.extent25
dc.language.isoen
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleUsing azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene
dc.title.alternativeВикористання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 4метоксі-3,5-диметиланіліну у вигляді триазену
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc543.06
dc.subject.udc543.89
dc.identifier.citationenMaga I. (2017) Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 25 [in English].
dc.contributor.affiliationЗакарпатська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage25
dc.citation.epage25
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.