Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965

Titel: Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції
Övriga titlar: State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference
Bibliographic description (Ukraine): Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 11-12 жовтня 2017 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017. – 158 с.
Bibliographic description (International): State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 11-12 October 2017) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj – Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2017. – 158 p.
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivningsdatum: 11-okt-2017
Date of entry: 11-okt-2017
Utgivare: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
UDC: 001
664
Number of pages: 158
Beskrivning: Напрямки роботи конференції: – фізико-технічні основи розвитку нових технологій; – нові матеріали, міцність і довговічність елементів конструкцій; – сучасні технології в будівництві, машино- та приладобудуванні; – сучасні технології на транспорті; – комп’ютерно-інформаційні техно- логії та системи зв’язку; – електротехніка та енерго- збереження; – фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій; – економічні та соціальні аспекти нових технологій.
Sponsorship: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна). Національна академія наук України. Університет імені П’єра і Марії Кюрі (Франція). Маріборский університет (Словения). Технічний університет у Кошице (Словаччина). Вільнюський технічний університет ім. Гедимінаса (Литва). Шяуляйська державна колегія (Литва). Жешувський політехнічний університет ім. Лукасевича (Польща). Білоруський національний технічний університет (Республіка Білорусь). Міжнародний університет цивільної авіації (Марокко). Національний університет біоресурсів і природокористування України (Україна). Наукове товариство ім. Шевченка. Тернопільська обласна організація українського союзу науково-технічної інтелігенції.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
© Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, 2017
Content type: Proceedings Book
Samling:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Збірник 2017.docx1,4 MBMicrosoft Word XMLVisa/Öppna
Обкладинка харчовики ПРОГРАМА.jpgобкладинка4,18 MBJPEGVisa/Öppna
Програма 2017.doc157,5 kBMicrosoft WordVisa/Öppna
Програма 2017.pdfпрограма879,22 kBAdobe PDFVisa/Öppna
Zbirnyk_2017.djvu2,56 MBDjVuVisa/Öppna
Zbirnyk_2017.pdfзбірник тез3,07 MBAdobe PDFVisa/Öppna
Zbirnyk_2017__COVER.png144,06 kBimage/pngVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!