Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965

Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.date.accessioned2017-10-11T11:52:46Z-
dc.date.available2017-10-11T11:52:46Z-
dc.date.issued2017-10-11-
dc.identifier.citationСтан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 11-12 жовтня 2017 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017. – 158 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21965-
dc.descriptionНапрямки роботи конференції: – фізико-технічні основи розвитку нових технологій; – нові матеріали, міцність і довговічність елементів конструкцій; – сучасні технології в будівництві, машино- та приладобудуванні; – сучасні технології на транспорті; – комп’ютерно-інформаційні техно- логії та системи зв’язку; – електротехніка та енерго- збереження; – фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій; – економічні та соціальні аспекти нових технологій.uk_UA
dc.description.sponsorshipТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна). Національна академія наук України. Університет імені П’єра і Марії Кюрі (Франція). Маріборский університет (Словения). Технічний університет у Кошице (Словаччина). Вільнюський технічний університет ім. Гедимінаса (Литва). Шяуляйська державна колегія (Литва). Жешувський політехнічний університет ім. Лукасевича (Польща). Білоруський національний технічний університет (Республіка Білорусь). Міжнародний університет цивільної авіації (Марокко). Національний університет біоресурсів і природокористування України (Україна). Наукове товариство ім. Шевченка. Тернопільська обласна організація українського союзу науково-технічної інтелігенції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.titleСтан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференціїuk_UA
dc.title.alternativeState and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conferenceuk_UA
dc.typeProceedings Bookuk_UA
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017uk_UA
dc.rights.holder© Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University, 2017uk_UA
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk_UA
dc.format.pages158-
dc.subject.udc001uk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.identifier.citationenState and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 11-12 October 2017) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj – Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2017. – 158 p.uk_UA
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.coverage.countryUAuk_UA
È visualizzato nelle collezioni:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Збірник 2017.docx1,4 MBMicrosoft Word XMLVisualizza/apri
Обкладинка харчовики ПРОГРАМА.jpgобкладинка4,18 MBJPEGVisualizza/apri
Програма 2017.doc157,5 kBMicrosoft WordVisualizza/apri
Програма 2017.pdfпрограма879,22 kBAdobe PDFVisualizza/apri
Zbirnyk_2017.djvu2,56 MBDjVuVisualizza/apri
Zbirnyk_2017.pdfзбірник тез3,07 MBAdobe PDFVisualizza/apri
Zbirnyk_2017__COVER.png144,06 kBimage/pngVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.