Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21643

ชื่อเรื่อง: Дослідження роботи нарізної машини ИПКС-074-01
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Research working of food slicing machine YPKS-074-01
ผู้แต่ง: Андрейців, Д.
Andreytsiv, D.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Андрейців Д. Дослідження роботи нарізної машини ИПКС-074-01 / Андрейців Д. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 3–4. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Andreytsiv D. (2017) Doslidzhennia roboty nariznoi mashyny YPKS-074-01 [Research working of food slicing machine YPKS-074-01]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 3-4 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Conference/Event: Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
วันที่เผยแพร่: 25-เมษ-2017
Date of entry: 26-กรก-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2017 року
25-26 April 2017
UDC: 637.027
639.37
คำสำคัญ: нарізна машина
переробка риби
food slicing machine
fish processing
Number of pages: 2
Page range: 3-4
Start page: 3
End page: 4
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21643
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
X_VSNTK_2017v1_Andreytsiv_D-Research_working_of_food_3-4.pdf833,82 kBAdobe PDFดู/เปิด
X_VSNTK_2017v1_Andreytsiv_D-Research_working_of_food_3-4.djvu62,08 kBDjVuดู/เปิด
X_VSNTK_2017v1_Andreytsiv_D-Research_working_of_food_3-4__COVER.jpg120,31 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น