Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20916
Назва: | Пути сокращения энергозатрат при сушке казеина |
Інші назви: | Шляхи зменшення енерговитрат при сушінні казеїну |
Автори: | Кравець, Олег Ігорович Шинкарик, Марія Миколаївна Радіо, Лариса Володимирівна Четверікова, Світлана Олександрівна |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю, м. Тернопіль, вул. Руська 56, к.т.н., старший викладач, тел. +380962761228 Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю, м. Тернопіль, вул. Руська 56, к.т.н., доц. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю, м. Тернопіль, вул. Руська 56 |
Бібліографічний опис: | Кравец О.И. Пути сокращения энергозатрат при сушке казеина / О.И. Кравец, М.Н. Шынкарик, Л.В. Радио, С.А.Четверикова, // Материалы межд. науч.-техн. конф. «Техника и технология пищевых производств», 20-21 апреля 2017 р. : материалы – Могилев: – 2017. – 241с. |
Конференція/захід: | Международная научно-техническая конф. «Техника и технология пищевых производств» |
Дата публікації: | кві-2017 |
Дата подання: | 1-бер-2017 |
Дата внесення: | 7-чер-2017 |
Видавництво: | Могилевский государственный университет продовольствия |
Країна (код): | BY |
Місце видання, проведення: | Могилевский государственный университет продовольствия |
УДК: | 637.3 |
Теми: | Енергозбереження Казеїн, сушіння, пори |
Кількість сторінок: | 1 |
Короткий огляд (реферат): | Анализ процесса указывает, что возможны два пути уменьшения энергоемкости сушки: уменьшение использования теплоты в процессе и уменьшение потерь теплоты. Анализ первого пути показал, что тепловая энергия используется на нагревание казеина до температуры сушки и выделении их него влаги, а максимальные тепловые потери идут с воздухом. |
Опис: | Исследованы компрессионные свойства казеиновых сгустков и на основе полученных данных определено количество воздуха, заполняющего поры. Установлено как влияет наполнения пор нагретым воздухом на смену температура казеина. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20916 |
Власник авторського права: | Кравець О.І./Шинкарик М.М. |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://www.mgup.by/sites/default/files/userfiles/SCIENCE/files/konf/Konferenciya_MGUP_2017.pdf |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Konferenciya_MGUP.pdf | 302,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора