Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9421
| Başlık: | Використання критеріальних рівнянь для моделювання процесу перемішування фаршу на фаршмішалці марки Л5-ФМБ |
| Yazarlar: | Цапяк, О. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Цапяк О. Використання критеріальних рівнянь для моделювання процесу перемішування фаршу на фаршмішалці марки Л5-ФМБ / Цапяк О. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 43. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Tsapiak O. (2013) Vykorystannia kryterialnykh rivnian dlia modeliuvannia protsesu peremishuvannia farshu na farshmishaltsi marky L5-FMB. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 43 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." |
| Conference/Event: | Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“ |
| Volume: | 1 |
| Yayın Tarihi: | 25-Nis-2013 |
| Date of entry: | 16-Şub-2016 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2013 року 25-26 March 2013 |
| UDC: | 637.523 |
| Page range: | 43 |
| Start page: | 43 |
| End page: | 43 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9421 |
| References (Ukraine): | 1. Стренк Ф. Перемішування і апарати з мішалками/ Стренк Ф. – Санкт- Петербург: видавництво «Хімія» - 1975. – 384с. 2. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових і переробних виробництв / Закалов О.В. – Тернопіль: Видавництво ТДТУ, 2000. - 360 с. |
| References (International): | 1. Strenk F. Peremishuvannia i aparaty z mishalkamy/ Strenk F, Sankt- Peterburh: vydavnytstvo "Khimiia" - 1975, 384p. 2. Zakalov O.V. Tekhnolohichne obladnannia kharchovykh i pererobnykh vyrobnytstv, Zakalov O.V, Ternopil: Vydavnytstvo TDTU, 2000, 360 p. |
| Content type: | Article |
| Koleksiyonlarda Görünür: | ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2013v1_Tsapiak_O-Vykorystannia_kryterialnykh_43.pdf | 151,16 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| Conf_2013v1_Tsapiak_O-Vykorystannia_kryterialnykh_43.djvu | 16,08 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| Conf_2013v1_Tsapiak_O-Vykorystannia_kryterialnykh_43__COVER.jpg | 167,58 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.