กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9167

ชื่อเรื่อง: Підвищення якості підготовки зерна до переробки
ผู้แต่ง: Лясота, О.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Лясота О. Підвищення якості підготовки зерна до переробки / О. Лясота // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅱ: Матеріалознавство та машинобудування. — С. 121. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Liasota O. (2012) Pidvyshchennia yakosti pidhotovky zerna do pererobky. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅱ, pp. 121 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅥ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Volume: Ⅱ: Матеріалознавство та машинобудування
วันที่เผยแพร่: 5-ธัน-2012
Date of entry: 11-กุม-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
UDC: 621.914.11
Page range: 121
Start page: 121
End page: 121
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9167
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:ⅩⅥ Наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2012)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2012vII_Liasota_O-Pidvyshchennia_yakosti_pidhotovky_121.pdf238 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2012vII_Liasota_O-Pidvyshchennia_yakosti_pidhotovky_121.djvu17,03 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2012vII_Liasota_O-Pidvyshchennia_yakosti_pidhotovky_121__COVER.jpg217,09 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น