Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9026

Назва: Заморожені овочі – незамінні компоненти в харчуванні людини
Автори: Бейко, Л.
Лялик, Н.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Бейко Л. Заморожені овочі – незамінні компоненти в харчуванні людини / Л. Бейко, Н. Лялик // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології. — С. 41. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Beiko L., Lialik N. (2012) Zamorozheni ovochi – nezaminni komponenty v kharchuvanni liudyny. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅰ, pp. 41 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Конференція/захід: ⅩⅥ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Том: Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології
Дата публікації: 5-гру-2012
Дата внесення: 11-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
УДК: 621.326
Діапазон сторінок: 41
Початкова сторінка: 41
Кінцева сторінка: 41
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9026
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:ⅩⅥ Наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2012)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.