Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9026

Titel: Заморожені овочі – незамінні компоненти в харчуванні людини
Autor(en): Бейко, Л.
Лялик, Н.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Бейко Л. Заморожені овочі – незамінні компоненти в харчуванні людини / Л. Бейко, Н. Лялик // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології. — С. 41. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Beiko L., Lialik N. (2012) Zamorozheni ovochi – nezaminni komponenty v kharchuvanni liudyny. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅰ, pp. 41 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅥ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Volume: Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології
Erscheinungsdatum: 5-Dez-2012
Date of entry: 11-Feb-2016
Herausgeber: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
UDC: 621.326
Page range: 41
Start page: 41
End page: 41
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9026
Content type: Article
Enthalten in den Sammlungen:ⅩⅥ Наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2012)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.