Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8665
Title: | Современные технологические аспекты производства шампанских виноматериалов |
Other Titles: | Modern technological aspects of the production of champagne wine materials |
Authors: | Tkachenko, O. B. Drevova, S. S. Ткаченко, О. Б. Древова, С. С. |
Affiliation: | Одесская национальная академия пищевых технологий, Украина |
Bibliographic description (Ukraine): | Ткаченко О. Б. Современные технологические аспекты производства шампанских виноматериалов / О. Б. Ткаченко, С. С. Древова // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 295-296. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Tkachenko O. B., Drevova S. S. (2014) Sovremennye tekhnolohicheskie aspekty proizvodstva shampanskikh vinomaterialov [Modern technological aspects of the production of champagne wine materials]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 295-296 [in Russian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Issue Date: | 19-Nov-2014 |
Date of entry: | 1-Feb-2016 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 19-20 листопада 2014 року 19-20 November 2014 |
UDC: | 663.225 |
Page range: | 295-296 |
Start page: | 295 |
End page: | 296 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8665 |
References (Ukraine): | 1. Bertrand A. Produits de traitement et auxiliaries d' élaboration des mouts et des vins [Text] / А. Bertrand, R-M. Canal-Llauberes, M. Feuillat et al. // Edition Feret – Bordeaux, 2000. – 271 с. 2. Ribéreau-Gayon, P. Handbook of Enology. Volume 2. The Chemistry of Wine Stabilisation and Treatments [Text] / P. Ribéreau-Gayon, Y. Glories, A. Maujean, D. Dubourdieu // John Wiley & Sons Ltd: Chichester, UK., 2000. – 404 P. 3. Любченков, П.П. Особенности производства шампанского «Южнороссийское» бутылочным способом [Текст] / П.П. Любченко, О.В. Толмачев, А.Г. Березин и др. // Виноград и вино России. – 2000. - №3. – с. 25 – 28. |
References (International): | 1. Bertrand A. Produits de traitement et auxiliaries d' élaboration des mouts et des vins [Text], A. Bertrand, R-M. Canal-Llauberes, M. Feuillat et al., Edition Feret – Bordeaux, 2000, 271 p. 2. Ribéreau-Gayon, P. Handbook of Enology. Volume 2. The Chemistry of Wine Stabilisation and Treatments [Text], P. Ribéreau-Gayon, Y. Glories, A. Maujean, D. Dubourdieu, John Wiley & Sons Ltd: Chichester, UK., 2000, 404 P. 3. Liubchenkov, P.P. Osobennosti proizvodstva shampanskoho "Iuzhnorossiiskoe" butylochnym sposobom [Text], P.P. Liubchenko, O.V. Tolmachev, A.H. Berezin and other, Vinohrad i vino Rossii, 2000, No 3, P. 25 – 28. |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014_Tkachenko_O_B-Modern_technological_295-296.pdf | 468,54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Conf_2014_Tkachenko_O_B-Modern_technological_295-296.djvu | 31,03 kB | DjVu | View/Open | |
Conf_2014_Tkachenko_O_B-Modern_technological_295-296__COVER.jpg | 227,95 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.