Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8665

Назва: Современные технологические аспекты производства шампанских виноматериалов
Інші назви: Modern technological aspects of the production of champagne wine materials
Автори: Tkachenko, O. B.
Drevova, S. S.
Ткаченко, О. Б.
Древова, С. С.
Приналежність: Одесская национальная академия пищевых технологий, Украина
Бібліографічний опис: Ткаченко О. Б. Современные технологические аспекты производства шампанских виноматериалов / О. Б. Ткаченко, С. С. Древова // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 295-296. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Tkachenko O. B., Drevova S. S. (2014) Sovremennye tekhnolohicheskie aspekty proizvodstva shampanskikh vinomaterialov [Modern technological aspects of the production of champagne wine materials]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 295-296 [in Russian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"
Конференція/захід: Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 19-лис-2014
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014
УДК: 663.225
Діапазон сторінок: 295-296
Початкова сторінка: 295
Кінцева сторінка: 296
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8665
Перелік літератури: 1. Bertrand A. Produits de traitement et auxiliaries d' élaboration des mouts et des vins [Text] / А. Bertrand, R-M. Canal-Llauberes, M. Feuillat et al. // Edition Feret – Bordeaux, 2000. – 271 с.
2. Ribéreau-Gayon, P. Handbook of Enology. Volume 2. The Chemistry of Wine Stabilisation and Treatments [Text] / P. Ribéreau-Gayon, Y. Glories, A. Maujean, D. Dubourdieu // John Wiley & Sons Ltd: Chichester, UK., 2000. – 404 P.
3. Любченков, П.П. Особенности производства шампанского «Южнороссийское» бутылочным способом [Текст] / П.П. Любченко, О.В. Толмачев, А.Г. Березин и др. // Виноград и вино России. – 2000. - №3. – с. 25 – 28.
References: 1. Bertrand A. Produits de traitement et auxiliaries d' élaboration des mouts et des vins [Text], A. Bertrand, R-M. Canal-Llauberes, M. Feuillat et al., Edition Feret – Bordeaux, 2000, 271 p.
2. Ribéreau-Gayon, P. Handbook of Enology. Volume 2. The Chemistry of Wine Stabilisation and Treatments [Text], P. Ribéreau-Gayon, Y. Glories, A. Maujean, D. Dubourdieu, John Wiley & Sons Ltd: Chichester, UK., 2000, 404 P.
3. Liubchenkov, P.P. Osobennosti proizvodstva shampanskoho "Iuzhnorossiiskoe" butylochnym sposobom [Text], P.P. Liubchenko, O.V. Tolmachev, A.H. Berezin and other, Vinohrad i vino Rossii, 2000, No 3, P. 25 – 28.
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.