Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8665

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorTkachenko, O. B.uk
dc.contributor.authorDrevova, S. S.uk
dc.contributor.authorТкаченко, О. Б.uk
dc.contributor.authorДревова, С. С.uk
dc.coverage.temporal19-20 листопада 2014 рокуuk
dc.coverage.temporal19-20 November 2014uk
dc.date.accessioned2016-02-01T18:00:30Z-
dc.date.available2016-02-01T18:00:30Z-
dc.date.created2014-11-19uk
dc.date.issued2014-11-19uk
dc.identifier.citationТкаченко О. Б. Современные технологические аспекты производства шампанских виноматериалов / О. Б. Ткаченко, С. С. Древова // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 295-296. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8665-
dc.format.extent295-296uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofCollection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"uk
dc.titleСовременные технологические аспекты производства шампанских виноматериаловuk
dc.title.alternativeModern technological aspects of the production of champagne wine materialsuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc663.225uk
dc.relation.references1. Bertrand A. Produits de traitement et auxiliaries d' élaboration des mouts et des vins [Text] / А. Bertrand, R-M. Canal-Llauberes, M. Feuillat et al. // Edition Feret – Bordeaux, 2000. – 271 с.uk
dc.relation.references2. Ribéreau-Gayon, P. Handbook of Enology. Volume 2. The Chemistry of Wine Stabilisation and Treatments [Text] / P. Ribéreau-Gayon, Y. Glories, A. Maujean, D. Dubourdieu // John Wiley & Sons Ltd: Chichester, UK., 2000. – 404 P.uk
dc.relation.references3. Любченков, П.П. Особенности производства шампанского «Южнороссийское» бутылочным способом [Текст] / П.П. Любченко, О.В. Толмачев, А.Г. Березин и др. // Виноград и вино России. – 2000. - №3. – с. 25 – 28.uk
dc.relation.referencesen1. Bertrand A. Produits de traitement et auxiliaries d' élaboration des mouts et des vins [Text], A. Bertrand, R-M. Canal-Llauberes, M. Feuillat et al., Edition Feret – Bordeaux, 2000, 271 p.uk
dc.relation.referencesen2. Ribéreau-Gayon, P. Handbook of Enology. Volume 2. The Chemistry of Wine Stabilisation and Treatments [Text], P. Ribéreau-Gayon, Y. Glories, A. Maujean, D. Dubourdieu, John Wiley & Sons Ltd: Chichester, UK., 2000, 404 P.uk
dc.relation.referencesen3. Liubchenkov, P.P. Osobennosti proizvodstva shampanskoho "Iuzhnorossiiskoe" butylochnym sposobom [Text], P.P. Liubchenko, O.V. Tolmachev, A.H. Berezin and other, Vinohrad i vino Rossii, 2000, No 3, P. 25 – 28.uk
dc.identifier.citationenTkachenko O. B., Drevova S. S. (2014) Sovremennye tekhnolohicheskie aspekty proizvodstva shampanskikh vinomaterialov [Modern technological aspects of the production of champagne wine materials]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 295-296 [in Russian].uk
dc.contributor.affiliationОдесская национальная академия пищевых технологий, Украинаuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.spage295uk
dc.citation.epage296uk
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.