Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8657
Назва: | Оцінка якості йогурту залежно від тривалості зберігання |
Інші назви: | Evaluation of the quality of yoghurt depending onthe duration of storage |
Автори: | Надточій, В. М. Nadtochiy, V. M. |
Приналежність: | Білоцерківський національний аграрний університет, Україна |
Бібліографічний опис: | Надточій В. М. Оцінка якості йогурту залежно від тривалості зберігання / В. М. Надточій // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 283-284. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Nadtochiy V. M. (2014) Otsinka yakosti yohurtu zalezhno vid tryvalosti zberihannia [Evaluation of the quality of yoghurt depending onthe duration of storage]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 283-284 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 19-лис-2014 |
Дата внесення: | 1-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 19-20 листопада 2014 року 19-20 November 2014 |
УДК: | 637.146.34 |
Діапазон сторінок: | 283-284 |
Початкова сторінка: | 283 |
Кінцева сторінка: | 284 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8657 |
Перелік літератури: | 1.ДСТУ 4343 : 2004 Йогурти. Загальні технічні умови. – К.: Держспоживстандарт України», 2005. – 9 с. 2.Інструкція про порядок проведення оцінки якості м’ясо-молочних продуктів. – К.: Держспоживстандарт України», 2006. – 11 с. 3.Касянчук В.В. Проблеми безпечності української молочної продукції / В.В. Касянчук // Продукты и ингредиенты. – 2009. – № 5. – С. 54–56. 4.Твердохлеб Г.В. Технология молока и молочних продуктов / Г.В. Твердохлеб, Г.Ю. Сажинов, Р.И. Раманаускас Р.И. – М.: ДеЛи-Принт. 2006. – 616 с. 5.Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів / [О.М. Скарбовійчук, О.В. Кочубей-Литвиненко, О.А. Чернюшок, В.Г. Федоров]. – К.: НУХТ, 2012. – С. 6–84. |
References: | 1.DSTU 4343 : 2004 Yohurty. Zahalni tekhnichni umovy, K., Derzhspozhyvstandart Ukrainy", 2005, 9 p. 2.Instruktsiia pro poriadok provedennia otsinky yakosti miaso-molochnykh produktiv, K., Derzhspozhyvstandart Ukrainy", 2006, 11 p. 3.Kasianchuk V.V. Problemy bezpechnosti ukrainskoi molochnoi produktsii, V.V. Kasianchuk, Produkty y ynhredyenty, 2009, No 5, P. 54–56. 4.Tverdokhleb H.V. Tekhnolohiia moloka i molochnikh produktov, H.V. Tverdokhleb, H.Iu. Sazhinov, R.I. Ramanauskas R.I, M., DeLi-Print. 2006, 616 p. 5.Khimichnyi sklad i fizychni kharakterystyky molochnykh produktiv, [O.M. Skarboviichuk, O.V. Kochubei-Lytvynenko, O.A. Cherniushok, V.H. Fedorov], K., NUKhT, 2012, P. 6–84. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014_Nadtochiy_V_M-Evaluation_of_the_quality_283-284.pdf | 468,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Nadtochiy_V_M-Evaluation_of_the_quality_283-284.djvu | 31,53 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Nadtochiy_V_M-Evaluation_of_the_quality_283-284__COVER.jpg | 204,98 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.