Skip navigation
銝駁△
瘚��
蝷曄黎
& ����
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
瘙
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
蝑曉��:
My DSpace
���mail
��
蝻�葵鈭箄���
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
��粉:
��DSpace
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії
�
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
蝏�� 1-3 隞� 3.
銝��銝�
1
銝��銝�
蝚血���辣:
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Learning Object
十一月-2016
22-六月-2017
Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини : Конспект лекцій з курсу "Технології молока і молочних продуктів"
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
22-八月-2016
22-八月-2016
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами спеціальності 7.05170108 «Технології зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Book
五月-2014
26-四月-2017
Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Discover
Author
3
Rybak, Olga
3
Рибак, Ольга Миколаївна
Subject
1
завдання
1
згущення
1
курсовий проект
1
м'ясо
1
молокопереробні підприємства
1
молочна галузь
1
молочний цукор
1
молочні консерви
1
обладнання
1
пакування
1
техніко-економічні показники
Date issued
2
2016
1
2014
by type of content
2
Learning Object
1
Book
by languages
3
uk