Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7480

Назва: Особливості замішування тіста у тістомісильних машинах періодичної дії
Інші назви: Features kneading dough mixer in batch
Автори: Войтюк, В.
Voytyuk, V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Войтюк В. Особливості замішування тіста у тістомісильних машинах періодичної дії / В. Войтюк // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 174. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Voytyuk V. (2014) Osoblyvosti zamishuvannia tista u tistomisylnykh mashynakh periodychnoi dii [Features kneading dough mixer in batch]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 174 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Конференція/захід: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 29-жов-2014
Дата внесення: 22-січ-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
УДК: 664.64
Діапазон сторінок: 174
Початкова сторінка: 174
Кінцева сторінка: 174
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7480
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.