Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7480

Titolo: Особливості замішування тіста у тістомісильних машинах періодичної дії
Titoli alternativi: Features kneading dough mixer in batch
Autori: Войтюк, В.
Voytyuk, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Войтюк В. Особливості замішування тіста у тістомісильних машинах періодичної дії / В. Войтюк // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 174. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Voytyuk V. (2014) Osoblyvosti zamishuvannia tista u tistomisylnykh mashynakh periodychnoi dii [Features kneading dough mixer in batch]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 174 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Data: 29-ott-2014
Date of entry: 22-gen-2016
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
UDC: 664.64
Page range: 174
Start page: 174
End page: 174
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7480
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.