Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7405

Pealkiri: Методи і моделі прийняття рішень в інформаційних системах при оцінюванні якості програмних систем
Teised pealkirjad: Methods and models of decision making in information systems in quality assessment of software systems
Autor: Грицик, В.
Троян, М.
Яцишин, Василь Володимирович
Grycy, V.
Troyan, M.
Yatcyshyn, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Грицик В. Методи і моделі прийняття рішень в інформаційних системах при оцінюванні якості програмних систем / В. Грицик, М. Троян, В. Яцишин // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 57. — (Секція: Інформаційні технології).
Bibliographic description (International): Grycy V., Troyan M., Yatcyshyn V. (2014) Metody i modeli pryiniattia rishen v informatsiinykh systemakh pry otsiniuvanni yakosti prohramnykh system [Methods and models of decision making in information systems in quality assessment of software systems]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 57 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Ilmumisaasta: 29-okt-2014
Date of entry: 22-jaa-2016
Kirjastaja: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
UDC: 004.4
Page range: 57
Start page: 57
End page: 57
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7405
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.