Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7309
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Васильченко, Катерина | uk |
dc.contributor.author | Vasilchenko, Katerina | uk |
dc.coverage.temporal | 19–21 травня 2015 року | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-21T14:58:07Z | - |
dc.date.available | 2016-01-21T14:58:07Z | - |
dc.date.created | 2015-05-19 | uk |
dc.date.issued | 2015-05-19 | uk |
dc.identifier.citation | Васильченко К. Використання теорії Байєса при управлінні інноваційним розвитком харчових підприємств / Катерина Васильченко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 199. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7309 | - |
dc.format.extent | 199 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя | uk |
dc.title | Використання теорії Байєса при управлінні інноваційним розвитком харчових підприємств | uk |
dc.title.alternative | The use of Bayesian theory during management of innovative development of food enterprises | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 330.101 | uk |
dc.relation.references | 1. Vasilchenko E. The use of system and situational approaches in innovative activity management / Sharko M., Vasilchenko E. // Nauka I Studia. – 2014. – №18 (128). – P.36-43. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Vasilchenko E. The use of system and situational approaches in innovative activity management, Sharko M., Vasilchenko E., Nauka I Studia, 2014, No 18 (128), P.36-43. | uk |
dc.identifier.citationen | Vasilchenko K. (2015) Vykorystannia teorii Baiiesa pry upravlinni innovatsiinym rozvytkom kharchovykh pidpryiemstv [The use of Bayesian theory during management of innovative development of food enterprises]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 199 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Херсонський національний технічний університет, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя | uk |
dc.citation.spage | 199 | uk |
dc.citation.epage | 199 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» | uk |
Koleksiyonlarda Görünür: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Vasilchenko_K-The_use_of_Bayesian_theory_199.pdf | 229,96 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
Conf_2015_Vasilchenko_K-The_use_of_Bayesian_theory_199.djvu | 18,75 kB | DjVu | Göster/Aç | |
Conf_2015_Vasilchenko_K-The_use_of_Bayesian_theory_199__COVER.png | 533,56 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.