Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7309

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorВасильченко, Катеринаuk
dc.contributor.authorVasilchenko, Katerinauk
dc.coverage.temporal19–21 травня 2015 рокуuk
dc.date.accessioned2016-01-21T14:58:07Z-
dc.date.available2016-01-21T14:58:07Z-
dc.date.created2015-05-19uk
dc.date.issued2015-05-19uk
dc.identifier.citationВасильченко К. Використання теорії Байєса при управлінні інноваційним розвитком харчових підприємств / Катерина Васильченко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 199. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7309-
dc.format.extent199uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюяuk
dc.titleВикористання теорії Байєса при управлінні інноваційним розвитком харчових підприємствuk
dc.title.alternativeThe use of Bayesian theory during management of innovative development of food enterprisesuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc330.101uk
dc.relation.references1. Vasilchenko E. The use of system and situational approaches in innovative activity management / Sharko M., Vasilchenko E. // Nauka I Studia. – 2014. – №18 (128). – P.36-43.uk
dc.relation.referencesen1. Vasilchenko E. The use of system and situational approaches in innovative activity management, Sharko M., Vasilchenko E., Nauka I Studia, 2014, No 18 (128), P.36-43.uk
dc.identifier.citationenVasilchenko K. (2015) Vykorystannia teorii Baiiesa pry upravlinni innovatsiinym rozvytkom kharchovykh pidpryiemstv [The use of Bayesian theory during management of innovative development of food enterprises]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 199 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХерсонський національний технічний університет, Українаuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюяuk
dc.citation.spage199uk
dc.citation.epage199uk
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій»uk
Koleksiyonlarda Görünür:Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.