Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6543
Langanzeige der Metadaten
| DC Element | Wert | Sprache |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Зварич, Наталя | uk |
| dc.contributor.author | Zvarych, Natalia | uk |
| dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
| dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
| dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:45:11Z | - |
| dc.date.available | 2015-12-21T14:45:11Z | - |
| dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
| dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
| dc.identifier.citation | Зварич Н. Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни клімату / Наталя Зварич // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 226. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6543 | - |
| dc.format.extent | 226 | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | ТНТУ | uk |
| dc.publisher | TNTU | uk |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
| dc.title | Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни клімату | uk |
| dc.title.alternative | Adaptation problems offood production to global climate change | uk |
| dc.type | Article | uk |
| dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
| dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
| dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
| dc.subject.udc | 664 | uk |
| dc.subject.udc | 504.06 | uk |
| dc.identifier.citationen | Zvarych N. (2015) Problemy adaptatsii kharchovykh vyrobnytstv do hlobalnoi zminy klimatu [Adaptation problems offood production to global climate change]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 226 [in Ukrainian]. | uk |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна | uk |
| Enthalten in den Sammlungen: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) | |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Zvarych_N-Adaptation_problems_offood_226.pdf | 148,65 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
| FSI_2015_Zvarych_N-Adaptation_problems_offood_226.djvu | 14,53 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
| FSI_2015_Zvarych_N-Adaptation_problems_offood_226__COVER.png | 500,34 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.