Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6540
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Л. | uk |
dc.contributor.author | Леонова, Б. | uk |
dc.contributor.author | Сокирко, О. | uk |
dc.contributor.author | Bal-Prylypko, L. | uk |
dc.contributor.author | Leonova, B. | uk |
dc.contributor.author | Sokirko, A. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:44:51Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:44:51Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Баль-Прилипко Л. Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловості / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, О. Сокирко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 221-222. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6540 | - |
dc.format.extent | 221-222 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловості | uk |
dc.title.alternative | Actual trends of natiоnal meat processing industry | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 338.43.01 | uk |
dc.identifier.citationen | Bal-Prylypko L., Leonova B., Sokirko A. (2015) Aktualni tendentsii vitchyznianoi mʼiasopererobnoi promyslovosti [Actual trends of natiоnal meat processing industry]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 221-222 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет біоресурсів і природокористування України, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Bal-Prylypko_L-Actual_trends_of_national_221-222.pdf | 1,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Bal-Prylypko_L-Actual_trends_of_national_221-222.djvu | 28,81 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Bal-Prylypko_L-Actual_trends_of_national_221-222__COVER.png | 523,39 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.