Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6538

Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorЦедик, Ольгаuk
dc.contributor.authorTsedik, Olgauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:44:37Z-
dc.date.available2015-12-21T14:44:37Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationЦедик О. Технологические особенности новых гибридов кукурузы / Ольга Цедик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 217-218. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6538-
dc.format.extent217-218uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleТехнологические особенности новых гибридов кукурузыuk
dc.title.alternativeTechnological features of new hybrids of maizeuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.784.3uk
dc.relation.references1. Гончарова З., Егоров Г., Загородникова З. Оценка технологических свойств зерна кукурузы по показателю всплываемости // Мукомольно- элеваторная промышленность, 1968. - №2. – С. 16-17.uk
dc.relation.references2. Казаков Е.Д. Методы оценки качества зерна. – М.: Агропромиздат, 1987. – 215 с.uk
dc.relation.referencesen1. Honcharova Z., Ehorov H., Zahorodnikova Z. Otsenka tekhnolohicheskikh svoistv zerna kukuruzy po pokazateliu vsplyvaemosti, Mukomolno- elevatornaia promyshlennost, 1968. - No 2. – P. 16-17.uk
dc.relation.referencesen2. Kazakov E.D. Metody otsenki kachestva zerna. – M.: Ahropromizdat, 1987. – 215 p.uk
dc.identifier.citationenTsedik O. (2015) Tekhnolohicheskie osobennosti novykh hibridov kukuruzy [Technological features of new hybrids of maize]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 217-218 [in Russian].uk
dc.contributor.affiliationУчреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусьuk
Collection(s) :Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.