Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6522
Registro completo de metadatos
| Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Салєба, Людмила | uk |
| dc.contributor.author | Сарібєкова, Діана | uk |
| dc.contributor.author | Salieba, Liudmyla | uk |
| dc.contributor.author | Saribekova, Diana | uk |
| dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
| dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
| dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:42:47Z | - |
| dc.date.available | 2015-12-21T14:42:47Z | - |
| dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
| dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
| dc.identifier.citation | Салєба Л. Визначення якості виноградних вин / Людмила Салєба, Діана Сарібєкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 190-191. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6522 | - |
| dc.format.extent | 190-191 | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | ТНТУ | uk |
| dc.publisher | TNTU | uk |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
| dc.title | Визначення якості виноградних вин | uk |
| dc.title.alternative | Definition of qualitywines | uk |
| dc.type | Article | uk |
| dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
| dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
| dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
| dc.subject.udc | 663.224 | uk |
| dc.identifier.citationen | Salieba L., Saribekova D. (2015) Vyznachennia yakosti vynohradnykh vyn [Definition of qualitywines]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 190-191 [in Ukrainian]. | uk |
| dc.contributor.affiliation | Херсонський національний технічний університет, Україна | uk |
| Aparece en las colecciones: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) | |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Salieba_L-Definition_of_qualitywines_190-191.pdf | 301,3 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| FSI_2015_Salieba_L-Definition_of_qualitywines_190-191.djvu | 27,64 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
| FSI_2015_Salieba_L-Definition_of_qualitywines_190-191__COVER.png | 503,33 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.