Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6522

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorСалєба, Людмилаuk
dc.contributor.authorСарібєкова, Діанаuk
dc.contributor.authorSalieba, Liudmylauk
dc.contributor.authorSaribekova, Dianauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:42:47Z-
dc.date.available2015-12-21T14:42:47Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationСалєба Л. Визначення якості виноградних вин / Людмила Салєба, Діана Сарібєкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 190-191. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6522-
dc.format.extent190-191uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleВизначення якості виноградних винuk
dc.title.alternativeDefinition of qualitywinesuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc663.224uk
dc.identifier.citationenSalieba L., Saribekova D. (2015) Vyznachennia yakosti vynohradnykh vyn [Definition of qualitywines]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 190-191 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХерсонський національний технічний університет, Українаuk
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.