Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6510
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Негай, І. В. | uk |
dc.contributor.author | Касянчук, В. В. | uk |
dc.contributor.author | Rotayenko, Y. M. | uk |
dc.contributor.author | Kasyanchuk, V. V. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:41:21Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:41:21Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Негай І. В. Характеристика основних показників монофлорного меду одеської області / І. В. Негай, В. В. Касянчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 170. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6510 | - |
dc.format.extent | 170 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Характеристика основних показників монофлорного меду одеської області | uk |
dc.title.alternative | Characteristics of main parameters of monophlore honey of odessa region | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 638.16 | uk |
dc.subject.udc | 637.075 | uk |
dc.identifier.citationen | Rotayenko Y. M., Kasyanchuk V. V. (2015) Kharakterystyka osnovnykh pokaznykiv monoflornoho medu odeskoi oblasti [Characteristics of main parameters of monophlore honey of odessa region]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 170 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | СНАУ | uk |
dc.contributor.affiliation | СумДУ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Rotayenko_Y_M-Characteristics_of_main_170.pdf | 149,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Rotayenko_Y_M-Characteristics_of_main_170.djvu | 14,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Rotayenko_Y_M-Characteristics_of_main_170__COVER.png | 499,24 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.