Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6492

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкульська, І. В.uk
dc.contributor.authorЦісарик, О. Й.uk
dc.contributor.authorSkulska, I. V.uk
dc.contributor.authorTsisaryk, O. Y.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:39:10Z-
dc.date.available2015-12-21T14:39:10Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationСкульська І. В. Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 143-144. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6492-
dc.format.extent143-144uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleПеретравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом каліюuk
dc.title.alternativeDigestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chlorideuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc637.354.8uk
dc.identifier.citationenSkulska I. V., Tsisaryk O. Y. (2015) Peretravliuvanist bilkiv brynzy z chastkovoiu zaminoiu khlorydu natriiu khlorydom kaliiu [Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 143-144 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Українаuk
Appears in Collections:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.