Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6491

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorРоманенко, М. О.uk
dc.contributor.authorМоцар, В. С.uk
dc.contributor.authorВолошина, І. М.uk
dc.contributor.authorШкотова, Л. В.uk
dc.contributor.authorRomanenko, M. O.uk
dc.contributor.authorWoloshina, I. N.uk
dc.contributor.authorShkotova, L. V.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:39:02Z-
dc.date.available2015-12-21T14:39:02Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationРозробка нанокомпозитного амперометричного біосенсора для контроля якості вина на основі визначення лактату / М. О. Романенко, В. С. Моцар, І. М. Волошина, Л. В. Шкотова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 141-142. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6491-
dc.format.extent141-142uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleРозробка нанокомпозитного амперометричного біосенсора для контроля якості вина на основі визначення лактатуuk
dc.title.alternativeDevelopment of nanocomposite amperometric biosensor for the control of wine quality based on lactate determinationuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc544.722uk
dc.subject.udc57.088.1uk
dc.subject.udc543.5uk
dc.identifier.citationenRomanenko M. O., Woloshina I. N., Shkotova L. V. (2015) Rozrobka nanokompozytnoho amperometrychnoho biosensora dlia kontrolia yakosti vyna na osnovi vyznachennia laktatu [Development of nanocomposite amperometric biosensor for the control of wine quality based on lactate determination]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 141-142 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Українаuk
dc.contributor.affiliationІнститут молекулярної біології ті генетики НАН України, лабораторія біомлекулярної електронікиuk
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.