Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6489
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Приліпко, Т. | uk |
dc.contributor.author | Букалова, Н. | uk |
dc.contributor.author | Prilipko, T. M. | uk |
dc.contributor.author | Bukalova, N. V. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:38:48Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:38:48Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Приліпко Т. Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження / Т. Приліпко, Н. Букалова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 137-138. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6489 | - |
dc.format.extent | 137-138 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження | uk |
dc.title.alternative | Improving the method for determining the number of saponification of fats of animal origin | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 619 | uk |
dc.subject.udc | 614.31 | uk |
dc.subject.udc | 664.33 | uk |
dc.subject.udc | 641.14 | uk |
dc.subject.udc | 613.26 | uk |
dc.subject.udc | 637.2 | uk |
dc.subject.udc | 658.562 | uk |
dc.identifier.citationen | Prilipko T. M., Bukalova N. V. (2015) Udoskonalennia metodu viznachennia chisla omilennia u zhirakh tvarinnoho pokhodzhennia [Improving the method for determining the number of saponification of fats of animal origin]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 137-138 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Подільський державний аграрно-технічний університет, Україна | uk |
dc.contributor.affiliation | Білоцерківський національний аграрний університет, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Prilipko_T_M-Improving_the_method_137-138.pdf | 399,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Prilipko_T_M-Improving_the_method_137-138.djvu | 27,64 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Prilipko_T_M-Improving_the_method_137-138__COVER.png | 514,94 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.