Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6489

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриліпко, Т.uk
dc.contributor.authorБукалова, Н.uk
dc.contributor.authorPrilipko, T. M.uk
dc.contributor.authorBukalova, N. V.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:38:48Z-
dc.date.available2015-12-21T14:38:48Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationПриліпко Т. Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження / Т. Приліпко, Н. Букалова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 137-138. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6489-
dc.format.extent137-138uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleУдосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походженняuk
dc.title.alternativeImproving the method for determining the number of saponification of fats of animal originuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc619uk
dc.subject.udc614.31uk
dc.subject.udc664.33uk
dc.subject.udc641.14uk
dc.subject.udc613.26uk
dc.subject.udc637.2uk
dc.subject.udc658.562uk
dc.identifier.citationenPrilipko T. M., Bukalova N. V. (2015) Udoskonalennia metodu viznachennia chisla omilennia u zhirakh tvarinnoho pokhodzhennia [Improving the method for determining the number of saponification of fats of animal origin]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 137-138 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationПодільський державний аграрно-технічний університет, Українаuk
dc.contributor.affiliationБілоцерківський національний аграрний університет, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.