Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6486
Назва: | Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибах |
Інші назви: | As tothe possibility of expandingthe scope of sorbate and benzoate cannedmushrooms |
Автори: | Голінько, О. М. Деміч, А. А. Євмененко, К. В. Вихор, В. О. Golynko, O. Demich, A. Yevmenenko, K. Vyhor, V. |
Приналежність: | Державне підприємство "Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя Міністерства охорони здоров‘я України", Україна |
Бібліографічний опис: | Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибах / О. М. Голінько, А. А. Деміч, К. В. Євмененко, В. О. Вихор // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 132-133. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Golynko O., Demich A., Yevmenenko K., Vyhor V. (2015) Shchodo mozhlyvosti rozshyrennia sfery zastosuvannia sorbativ ta benzoativ u konservovanykh hrybakh [As tothe possibility of expandingthe scope of sorbate and benzoate cannedmushrooms]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 132-133 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 613.3 633.05 663.8 |
Діапазон сторінок: | 132-133 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6486 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Golynko_O-As_tothe_possibility_of_132-133.pdf | 298,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Golynko_O-As_tothe_possibility_of_132-133.djvu | 31,38 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Golynko_O-As_tothe_possibility_of_132-133__COVER.png | 529,34 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.