Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6482

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorShulyak, Tatyanauk
dc.contributor.authorHushcha, Nataliauk
dc.contributor.authorKopanets, Nataliauk
dc.contributor.authorTishkivich, Victoriauk
dc.contributor.authorШуляк, Татьянаuk
dc.contributor.authorГуща, Натальяuk
dc.contributor.authorКопанец, Натальяuk
dc.contributor.authorТишкевич, Викторияuk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:37:58Z-
dc.date.available2015-12-21T14:37:58Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationИсследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов / Татьяна Шуляк, Наталья Гуща, Наталья Копанец, Виктория Тишкевич // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 126-127. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6482-
dc.format.extent126-127uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleИсследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктовuk
dc.title.alternativeResearch into reologic properties of lowlactose sour milk productsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc637.146uk
dc.identifier.citationenShulyak T., Hushcha N., Kopanets N., Tishkivich V. (2015) Issledovanie reolohicheskikh svoistv nizkolaktoznykh kislomolochnykh produktov [Research into reologic properties of lowlactose sour milk products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 126-127 [in Russian].uk
dc.contributor.affiliationУчреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусьuk
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!