Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6479
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Morgunova, E. M. | uk |
dc.contributor.author | Nazarova, J. S. | uk |
dc.contributor.author | Моргунова, Е. М. | uk |
dc.contributor.author | Назарова, Ю. С. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:37:36Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:37:36Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Моргунова Е. М. Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива / Е. М. Моргунова, Ю. С. Назарова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 120-121. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6479 | - |
dc.format.extent | 120-121 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива | uk |
dc.title.alternative | The influence of alga of chlorella on the change of the amino acid composition of beer | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 663.44 | uk |
dc.identifier.citationen | Morgunova E. M., Nazarova J. S. (2015) Vliianie vodorosli khlorelly na izmenenie aminokislotnoho sostava piva [The influence of alga of chlorella on the change of the amino acid composition of beer]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 120-121 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси попродовольствию», г. Минск, Республика Беларусь | uk |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Республика Беларусь | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Morgunova_E_M-The_influence_of_alga_120-121.pdf | 295,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Morgunova_E_M-The_influence_of_alga_120-121.djvu | 21,66 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Morgunova_E_M-The_influence_of_alga_120-121__COVER.png | 513,33 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.