Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6478
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Манолі, Тетяна | uk |
dc.contributor.author | Нікітчіна, Тетяна | uk |
dc.contributor.author | Баришева, Яна | uk |
dc.contributor.author | Manoli, Tatiana | uk |
dc.contributor.author | Nikitchina, Tatiana | uk |
dc.contributor.author | Barisheva, Jana | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:37:29Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:37:29Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Манолі Т. Використання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасом / Тетяна Манолі, Тетяна Нікітчіна, Яна Баришева // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 118-119. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6478 | - |
dc.format.extent | 118-119 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Використання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасом | uk |
dc.title.alternative | The use of biopolimers of digister is in technology of food products from pilengas | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.292 | uk |
dc.subject.udc | 664.951.6 | uk |
dc.relation.references | 1. Добробабина, Л.Б. Использование пиленгаса для производства консервов [Текст]/ Л.Б.Добробабина, Т.Н. Новикова // Рыбное хозяйство Украины. – 2003. – № 3. – С. 49 – 51. | uk |
dc.relation.references | 2. Кузнецов, В.В. Основные тенденции в мировом и отечественном рыболовстве [Текст]/ В.В. Кузнецов // Рыбное хозяйство. – 2005. – № 4. – С. 6 – 9. | uk |
dc.relation.references | 3. Thom, D. G. Interactionassociationsofalginateandpectins [Text] / D. G. Thom, Y. S. M. Dec, E. K. Morrisetal // Progr. Food Nutr. Sci. – 1982. – Vol. 6. – P. 97–108. | uk |
dc.relation.references | 4. Богомолова, В.В. Использование растительных и микробных полисахаридов как студнеобразователей в производстве рыбных консервов [Текст] / В.В. Богомолова, А.С. Виннов, Т.И. Никитчина // Наукові праці ОНАХТ. — 2011.— № 40, т. 2. — С. 124–127. | uk |
dc.relation.references | 5. Технология продуктов из гидробионтов [Текст]/ С.А. Артюхова, В.Д. Богданов, В.М. Дацун, и др.; Под ред. Т.М. Сафроновой, В.И. Шендерюка. – М.: Колос, 2001. – 496 с. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Dobrobabina, L.B. Ispolzovanie pilenhasa dlia proizvodstva konservov [Text]/ L.B.Dobrobabina, T.N. Novikova, Rybnoe khoziaistvo Ukrainy. – 2003. – No 3. – P. 49 – 51. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Kuznetsov, V.V. Osnovnye tendentsii v mirovom i otechestvennom rybolovstve [Text]/ V.V. Kuznetsov, Rybnoe khoziaistvo. – 2005. – No 4. – P. 6 – 9. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Thom, D. G. Interactionassociationsofalginateandpectins [Text], D. G. Thom, Y. S. M. Dec, E. K. Morrisetal, Progr. Food Nutr. Sci. – 1982. – Vol. 6. – P. 97–108. | uk |
dc.relation.referencesen | 4. Bohomolova, V.V. Ispolzovanie rastitelnykh i mikrobnykh polisakharidov kak studneobrazovatelei v proizvodstve rybnykh konservov [Text], V.V. Bohomolova, A.S. Vinnov, T.I. Nikitchina, Naukovi pratsi ONAKhT. - 2011.- No 40, V. 2. - P. 124–127. | uk |
dc.relation.referencesen | 5. Tekhnolohiia produktov iz hidrobiontov [Text]/ S.A. Artiukhova, V.D. Bohdanov, V.M. Datsun, and other; ed. T.M. Safronovoi, V.I. Shenderiuka. – M.: Kolos, 2001. – 496 p. | uk |
dc.identifier.citationen | Manoli T., Nikitchina T., Barisheva J. (2015) Vykorystannia biopolimeriv roslynnoi syrovyny v tekhnolohii kharchovykh produktiv iz pilenhasom [The use of biopolimers of digister is in technology of food products from pilengas]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 118-119 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Одеська національна академія харчових технологій, м. Одеса | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Manoli_T-The_use_of_biopolimers_of_118-119.pdf | 299,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Manoli_T-The_use_of_biopolimers_of_118-119.djvu | 29,47 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Manoli_T-The_use_of_biopolimers_of_118-119__COVER.png | 497,6 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.