Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6452

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮкало, Володимирuk
dc.contributor.authorЛісовська, Тетяна Олегівнаuk
dc.contributor.authorКушнірук, Наталіяuk
dc.contributor.authorДжур, Ярославаuk
dc.contributor.authorYukalo, Vladimiruk
dc.contributor.authorLisovskaya, Tatianauk
dc.contributor.authorKushniruk, Nataliauk
dc.contributor.authorDzhur, Jaroslavauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:34:18Z-
dc.date.available2015-12-21T14:34:18Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationВивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикату / Володимир Юкало, Тетяна Лісовська, Наталія Кушнірук, Ярослава Джур // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 71-72. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6452-
dc.format.extent71-72uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleВивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикатуuk
dc.title.alternativeStudy of use extruded corn flour in gluten-free biscuit semifinished technologyuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.681.2uk
dc.relation.references1. Шнейдер Д.В. Теоретические и практические аспекты создания безглютеновых продуктов питания на основе повышенной биодоступности сырья: автореф. дис…на соискание ученей степени док. техн. наук:05.18.01/ Шнейдер Д.В. – М., 2012. – 52 с.uk
dc.relation.references2. Codex-Alimentarius 1981:118 Codexstandard for Gluten-Free Foods / Joint FAO / WHO Food Standards Programme. – 1983. – 3 p.uk
dc.relation.references3. Дробот В.І. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв: навч. посіб. / В.I. Дробот. - К.: Руслана. – 2006 – с.uk
dc.relation.referencesen1. Shneider D.V. Teoreticheskie i prakticheskie aspekty sozdaniia bezhliutenovykh produktov pitaniia na osnove povyshennoi biodostupnosti syria: avtoref. dis…na soiskanie uchenei stepeni dok. tekhn. nauk:05.18.01/ Shneider D.V. – M., 2012. – 52 p.uk
dc.relation.referencesen2. Codex-Alimentarius 1981:118 Codexstandard for Gluten-Free Foods, Joint FAO, WHO Food Standards Programme. – 1983. – 3 p.uk
dc.relation.referencesen3. Drobot V.I. Laboratornyi praktykum z tekhnolohii khlibopekarskoho ta makaronnoho vyrobnytstv: tutorial, V.I. Drobot. - K.: Ruslana. – 2006 – s.uk
dc.identifier.citationenYukalo V., Lisovskaya T., Kushniruk N., Dzhur J. (2015) Vyvchenniamozhlyvosti vykorystannia ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna v tekhnolohii bezghliutenovoho biskvitnoho napivfabrykatu [Study of use extruded corn flour in gluten-free biscuit semifinished technology]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 71-72 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.