Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6420
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пашова, Наталія | uk |
dc.contributor.author | Волощук, Галина | uk |
dc.contributor.author | Pashova, Natalia | uk |
dc.contributor.author | Voloschuk, Halyna | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:30:25Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:30:25Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Пашова Н. Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності / Наталія Пашова, Галина Волощук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 17-18. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6420 | - |
dc.format.extent | 17-18 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.relation.uri | http://www.mak-var.com.ua | uk |
dc.relation.uri | http://www.elitphito.com.ua | - |
dc.title | Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності | uk |
dc.title.alternative | Development of technology of the rye scalded bread of improving nourishing value | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.64 | uk |
dc.relation.references | 1. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва – К: Логос, 2002. – 365 с. | uk |
dc.relation.references | 2. Кузнецова Л.И. Научные основы технологий хлеба с использованием ржаной муки на заквасках с улучшенными биотехнологическими свойствами. Дис.д.т.н. МГУПП. – М., 2010. – 335 с. | uk |
dc.relation.references | 3. Корпачев В.В. Сахара и сахарозаменители. – К.: Книга плюс, 2004. – 320 с. | uk |
dc.relation.references | 4. Асортимент фірми МАК-ВАР. Режим доступу: http://www.mak-var.com.ua. | uk |
dc.relation.references | 5. Асортимент фірми ЕлітФіто. Режим доступу: http://www.elitphito.com.ua. | - |
dc.relation.referencesen | 1. Drobot V.I. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva – K: Lohos, 2002. – 365 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Kuznetsova L.I. Nauchnye osnovy tekhnolohii khleba s ispolzovaniem rzhanoi muki na zakvaskakh s uluchshennymi biotekhnolohicheskimi svoistvami. Dis.d.t.n. MHUPP. – M., 2010. – 335 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Korpachev V.V. Sakhara i sakharozameniteli. – K.: Kniha plius, 2004. – 320 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 4. Asortyment firmy MAK-VAR. Access mode: http://www.mak-var.com.ua. | uk |
dc.relation.referencesen | 5. Asortyment firmy ElitFito. Access mode: http://www.elitphito.com.ua. | - |
dc.identifier.citationen | Pashova N., Voloschuk H. (2015) Rozrobka tekhnolohii zhytnoho zavarnoho khliba pidvyshchenoi pozhyvnoi tsinnosti [Development of technology of the rye scalded bread of improving nourishing value]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 17-18 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, Україна | uk |
Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Pashova_N-Development_of_technology_17-18.pdf | 294,34 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
FSI_2015_Pashova_N-Development_of_technology_17-18.djvu | 22 kB | DjVu | Göster/Aç | |
FSI_2015_Pashova_N-Development_of_technology_17-18__COVER.png | 467,82 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.