Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6420

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorПашова, Наталіяuk
dc.contributor.authorВолощук, Галинаuk
dc.contributor.authorPashova, Nataliauk
dc.contributor.authorVoloschuk, Halynauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:30:25Z-
dc.date.available2015-12-21T14:30:25Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationПашова Н. Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності / Наталія Пашова, Галина Волощук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 17-18. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6420-
dc.format.extent17-18uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.relation.urihttp://www.mak-var.com.uauk
dc.relation.urihttp://www.elitphito.com.ua-
dc.titleРозробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінностіuk
dc.title.alternativeDevelopment of technology of the rye scalded bread of improving nourishing valueuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.64uk
dc.relation.references1. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва – К: Логос, 2002. – 365 с.uk
dc.relation.references2. Кузнецова Л.И. Научные основы технологий хлеба с использованием ржаной муки на заквасках с улучшенными биотехнологическими свойствами. Дис.д.т.н. МГУПП. – М., 2010. – 335 с.uk
dc.relation.references3. Корпачев В.В. Сахара и сахарозаменители. – К.: Книга плюс, 2004. – 320 с.uk
dc.relation.references4. Асортимент фірми МАК-ВАР. Режим доступу: http://www.mak-var.com.ua.uk
dc.relation.references5. Асортимент фірми ЕлітФіто. Режим доступу: http://www.elitphito.com.ua.-
dc.relation.referencesen1. Drobot V.I. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva – K: Lohos, 2002. – 365 p.uk
dc.relation.referencesen2. Kuznetsova L.I. Nauchnye osnovy tekhnolohii khleba s ispolzovaniem rzhanoi muki na zakvaskakh s uluchshennymi biotekhnolohicheskimi svoistvami. Dis.d.t.n. MHUPP. – M., 2010. – 335 p.uk
dc.relation.referencesen3. Korpachev V.V. Sakhara i sakharozameniteli. – K.: Kniha plius, 2004. – 320 p.uk
dc.relation.referencesen4. Asortyment firmy MAK-VAR. Access mode: http://www.mak-var.com.ua.uk
dc.relation.referencesen5. Asortyment firmy ElitFito. Access mode: http://www.elitphito.com.ua.-
dc.identifier.citationenPashova N., Voloschuk H. (2015) Rozrobka tekhnolohii zhytnoho zavarnoho khliba pidvyshchenoi pozhyvnoi tsinnosti [Development of technology of the rye scalded bread of improving nourishing value]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 17-18 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationІнститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, Українаuk
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.