Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6416

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:29:57Z-
dc.date.available2015-12-21T14:29:57Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationРедакційні сторінки // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 1-4.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6416-
dc.format.extent1-4uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleРедакційні сторінкиuk
dc.title.alternativeEditorial pagesuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.identifier.citationenRedaktsiini storinky [Editorial pages]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 1-4 [in Ukrainian].uk
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
FSI_2015_Editorial_pages_1-4.pdf859,3 kBAdobe PDFGöster/Aç
FSI_2015_Editorial_pages_1-4.djvu44,93 kBDjVuGöster/Aç
001__COVER.png282,18 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.