Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5767

Titre: Дослідження та оптимізація процесу вижимання соку агрегатом B-FRU-2500HK на базі ДП «Дінтер Україна Скала» ТОВ «Дінтер Україна», смт. Скала-Подільська
Auteur(s): Шийка, Оксана Ігорівна
Date de publication: 12-aoû-2015
Date of entry: 12-aoû-2015
Editeur: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
Mots-clés: 8.05020202
комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва
Résumé: У дипломній роботі розроблено автоматизовану систему управління виготовлення яблучного соку з допомогою стрічкового преса B- FRU-2500HK на базі ПЛК ОВЕН 110-60М та ряду вимірювальних давачів, та досліджено при яких параметрах процес вижимання дає максимальну якість соку. Система здійснює управління стрічковим пресом з використанням ПЛК, в режимі реального часу. Можливість точного регулювання подачі мезги, та швидкості руху стрічки дозволяють оптимально налаштувати роботу преса на різні умови роботи, гарантуючи при цьому максимальний вихід продукції. Надійна система управління забезпечує безперервну роботу стрічкового преса при мінімальній зайнятості персоналу. Комплекс забезпечує економію енергоносіїв, збільшення ресурсу роботи преса та підвищення якості продукції. Також система дозволяє оптимізувати роботу пресу, що підвищує якість отриманої продукції, та зменшує кількість збоїв, що збільшує економічну ефективність виробництва. Система може бути впроваджена на підприємствах харчової промисловості де використовуються віджимні машини. Доцільність створення даної системи підтверджують техніко-економічні показники.
Description: Автореферат на тему "Дослідження та оптимізація процесу вижимання соку агрегатом B-FRU-2500HK на базі ДП «Дінтер Україна Скала» ТОВ «Дінтер Україна», смт. Скала-Подільська"
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5767
Content type: Other
Collection(s) :8.05020202 — комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Avtoreferat.djvu46,43 kBDjVuVoir/Ouvrir
Avtoreferat.odt22,45 kBOpenDocument TextVoir/Ouvrir
Avtoreferat.pdf63,14 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
Avtoreferat__COVER.png307,26 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration